fredag den 16. december 2022

Duo Ecclesia
Kontakt og info 

                                                                      

                                                                



V
i fremsender pr-materiale med billeder og koncertprogram med program noter.
Vi beder om et honorar på 2500- kr. pr musiker + rejseomkostninger.

Du er meget velkommen til at ringe og maile til os. Vi sender også gerne  gamle afholdte musik-programmer, hvis det ønskes.

Vi leverer et fuldt færdigt og trykkeklart program, PR materiale med fotos, samt plakat materiale til trykning til koncertstedet.
 

Med Venlig Hilsen
Duo-Ecclesia


Henvendelse
Frank Herbsleb,
frankherbsleb@hotmail.com
Tlf. 4072 7263


Frank Herbsleb
Trombonespilleren Frank Herbsleb er uddannet som basunist på Det Jyske Musikkonservatorium, Århus, og har en udstrakt koncertvirksomhed som solist, ensemble- og orkestermusiker, musikskoleleder, dirigent og pædagog i bagagen.

Erik Linow
Organist og pianist Erik Linow har en kirkemusikalsk diplomeksamen (cand. musicae) fra Vestjysk Musikkonservatorium, Esbjerg. Han er cand. phil. i musik fra Københavns og Århus Universitet, og har været ansat ved Vor Frelsers Kirke, Vejle som organist og korleder siden 1994. Han har en omfattende virksomhed som orgelsolist, ensemblemusiker og kordirigent bag sig.


Duoens programflade ved koncerterne består af smukke og udtryksfulde klassiske værker, enten originale, som fx Liszts ”Hosanna”, eller tilpasset duoen, som f.eks. Saint-Saëns ”Svanen”, der vil vække genkendelse hos publikum. Programfladen er generelt meget alsidig, og vi har altid friske værker under indstudering.

Vi spørger til, hvad arrangørerne kan tænke sig, og kan f.eks. levere en koncert med kendte klassikere, eller en blanding af kendte og gode ikke så kendte ting. Vi har også nyere værker med moderne klangmateriale på programmet, som kan give en større afveksling i en koncerts programflade, såsom f.eks. Kjell Mørk Karlsens koralkantate over Nu fryde sig hver kristen mand.
 
Koncerterne kan krydres med kommentarer om musikken eller instrumenterne. Vi veksler gerne mellem at spille på orgel og klaver/flygel (hvis et sådant forefindes). Derfor er der en god variation i koncerten ved at vi skiftevis optræder på et pulpitur oppe ved orglet og fremme i kirken ved et klaver. Organisten spiller altid et større orgelværk, hvis kirkens orgel kan honorere det, og blæseren ligeledes gerne et værk helt solo for trombonen.
   Som noget nyt i Duo Ecclesia spiller Frank Herbsleb ikke blot på den klassiske tenor-trombone, men enkelte værker bliver spillet på et euphonium. Navnet kommer af det græske ord euphōnos, som oversættes til velklang. Det spiller enormt blødt og klangfuldt, og sammen med orglet, kan det blive drømmende og helt specielt.

Udtalelse om Duo Ecclesia

"I folkekirkelig sammenhæng er musikken et afgørende element. Og Duo Ecclesia gør i den sammenhæng en forskel. På en både spændende og velklingende måde understreger duoen musikkens anliggende hvad enten det er en musikgudstjeneste eller en kirkekoncert."

Søren Peter Hansen, provst, Syddjurs
 


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar